VOOR MAATWERK
Bel 0495 - 548 755
Maatschappelijk verantwoord kansen verzilveren
Wanneer je gaat voor de mens, volgt het resultaat vanzelf
 

RE-INTEGRATIE BIEDT MENSEN KANSEN

Coulant Reïntegratie maakt werk van nieuwe kansen...
Re-integratie betekent letterlijk: 'het weer opnemen in een geheel.' Re-integratie op de arbeidsmarkt gaat dus om het opnieuw laten functioneren van iemand op de eigen of op een andere werkplek. Met zo'n traject van terugkeer naar werk door bemiddeling via re-integratie kunt u te maken krijgen vanuit uw werk of wanneer u een uitkering hebt. Bij re-integratie door de consulenten van Coulant Reïntegratie ligt de nadruk op persoonlijk maatwerk. Voor hen is re-integratie: nieuwe kansen helpen waarmaken op de arbeidsmarkt.

...en eind aan verzuim
Re-integratie vanuit uw werk kan preventief helpen wanneer er door persoonlijke omstandigheden een eind dreigt te komen aan uw arbeidsovereenkomst. Ook bij langdurig verzuim als gevolg van ziekte of ongeval kan re-integratie de herintreding bevorderen. Hier richt het traject van re-integratie zich in eerste instantie op datgene wat onder de gegeven omstandigheden nog mogelijk is op de oude werkplek. De oplossing van re-integratie in geval van ziekte of handicap kan echter ook bestaan uit het vinden van een nieuwe (aangepaste) werkplek.

REFERENTIES

 
NIEUWS
Jan Verheijen blikt terug op 2016

In het verleden deden we bij Coulant Reïntegratie projecten voor zowel gemeentelijke overheid als voor het bedrijfsleven. Circa een 150 trajecten per jaar. In 2016 hebben we uitsluitend trajecten voor het bedrijfsleven gedaan en dan met name 2de spoortrajecten. 

>> lees verder

► INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

  Elke maand ontvangt u nieuws
over Coulant Reïntegratie
 
 
  WELKE VOORDELEN HAALT U
UIT COULANT REÏNTEGRATIE?
 
 
Persoonlijk maatwerk door
professionals
Kwaliteit door kleinschaligheid
Centraal aanspreekpunt
Totale ontzorging door compleet
 traject
Complete en duidelijke rapportage
 
     
 
           
 

VESTIGING WEERT
SCHEEPSBOUWKADE 1
6000 AA Weert

TEL 0495-548755
E-MAIL janverheijen@coulant.nl

ANDERE VESTIGINGEN
• UTRECHT
• EINDHOVEN

           
OVERIGE INFORMATIE
algemene voorwaarden
klachtenregelement
interessante links
disclaimer
sitemap
VOLG ONS OP
   
 
  COULANT REÏNTEGRATIE   COPYRIGHT © 2012                                                            DESIGN BY SLAMPAQ SOLUTIONS BV   POWERED BY TRUESTARS CMS