VOOR MAATWERK
Bel 0495 - 548 755
Maatschappelijk verantwoord kansen verzilveren
Wanneer je gaat voor de mens, volgt het resultaat vanzelf
 

ARBEIDSDESKUNDIG ONDERZOEK: AFSTEMMEN VAN WERKNEMER EN WERKPLEK

 
Een arbeidsdeskundige kan breed adviseren over de (on)mogelijkheden van werknemers in geval van gezondheidsklachten om terug te keren naar de eigen of een andere werkkring.

Coulant Reïntegratie maakt in Weert, Eindhoven, Helmond, Den Bosch, Utrecht en Hoensbroek gebruik van de diensten van een arbeidsdeskundige wanneer onderzoek is vereist naar de belasting en belastbaarheid van een werknemer met een arbeidshandicap. De arbeidsdeskun¬dige laat zich waar nodig bijstaan door een bedrijfsarts.

De arbeidsdeskundige van Coulant Reïntegratie kijkt bijvoorbeeld vooral naar wat nog wel kan. Hiervoor maakt de arbeidsdeskundige (eventueel met de bedrijfsarts) een functionele mogelijkhedenlijst (FML), met daarin de mogelijkheden van presteren, concentreren en functioneren. De uitkomsten van onderzoek door de arbeidsdeskundige worden naast de eisen van de functiebeschrijving gehouden. Hieruit kan de arbeidsdeskundige conclusies trekken over de geschiktheid van de werknemer en van de werkplek. Vervolgens bekijkt de arbeidsdeskundige de mogelijkheden om beide op elkaar af te stemmen, met inzet van eventuele aanpassingen en hulpmiddelen.
 
REFERENTIES

 
NIEUWS
Jan Verheijen blikt terug op 2016

In het verleden deden we bij Coulant Reïntegratie projecten voor zowel gemeentelijke overheid als voor het bedrijfsleven. Circa een 150 trajecten per jaar. In 2016 hebben we uitsluitend trajecten voor het bedrijfsleven gedaan en dan met name 2de spoortrajecten. 

>> lees verder

► INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

  Elke maand ontvangt u nieuws
over Coulant Reïntegratie
 
 
  WELKE VOORDELEN HAALT U
UIT COULANT REÏNTEGRATIE?
 
 
Persoonlijk maatwerk door
professionals
Kwaliteit door kleinschaligheid
Centraal aanspreekpunt
Totale ontzorging door compleet
 traject
Complete en duidelijke rapportage
 
     
 
           
 

VESTIGING WEERT
SCHEEPSBOUWKADE 1
6000 AA Weert

TEL 0495-548755
E-MAIL janverheijen@coulant.nl

ANDERE VESTIGINGEN
• UTRECHT
• EINDHOVEN

           
OVERIGE INFORMATIE
algemene voorwaarden
klachtenregelement
interessante links
disclaimer
sitemap
VOLG ONS OP
   
 
  COULANT REÏNTEGRATIE   COPYRIGHT © 2012                                                            DESIGN BY SLAMPAQ SOLUTIONS BV   POWERED BY TRUESTARS CMS