VOOR MAATWERK
Bel 0495 - 548 755
Maatschappelijk verantwoord kansen verzilveren
Wanneer je gaat voor de mens, volgt het resultaat vanzelf
 

UWV WERKBEDRIJF / GEMEENTEN: WEGWIJS NAAR ARBEIDSMARKT

 
UWV WERKbedrijf en gemeenten maken dankbaar gebruik van onderstaande diensten van Coulant Reïntegratie in Weert, Eindhoven, Helmond, Den Bosch, Utrecht en Hoensbroek om mensen met een uitkering terug te brengen naar betaald werk.

Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO)
Mensen die langer dan een halfjaar werkloos zijn en/of een vervolgstap willen zetten naar passend werk kunnen met een IRO zelf hun kansen vergroten.
Het IRO traject begint met een persoonlijke inventarisatie van de achtergrond, de moti¬vatie en de vooruitzichten van de IRO cliënt. De volgende IRO stap is een individueel plan van aanpak om de arbeidsmarkt te bewerken. Tijdens de IRO fase van solliciteren, presenteren en netwerken zorgt de IRO begeleider voor praktische en effectieve IRO ondersteuning. In het maatwerk van het IRO traject komt ook het uitgebreide werkgeversnetwerk van Coulant Reïntegratie goed van pas om de IRO cliënt aan passend werk te helpen.

Jobcoach – Wajong
Coulant Reïntegratie is een gecertificeerde jobcoach organisatie. Een jobcoach van Coulant weet wat nodig is om iemand met een beperking naar een reguliere baan te begeleiden. De jobcoach kan ook intern helpen om iemand op een positie te handhaven.
Met een indicatie van UWV WERKbedrijf komen drie doelgroepen in aanmerking voor een jobcoach:

  • Er is een jobcoach voor mensen met structureel functionele beperking (SFB-indicatie), bijvoorbeeld WSW'ers of Wajongeren.
  • Wajongeren kunnen jobcoach begeleiding krijgen bij hun start op de werkvloer.
  • WSW'ers met een advies Begeleid Werken worden bijgestaan door een jobcoach in een reguliere, betaalde baan.

Beroepenoriëntatie
Sommige mensen die niet terug kunnen in hun oude beroep hebben ondersteuning nodig bij het maken van een realistische beroepskeuze. Met behulp van een re-integratieconsulent of jobcoach van Coulant Reïntegratie maken zij een persoonlijke analyse en een plan om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt. Hieruit volgt een bewuste beroepskeuze. Indien gewenst, wordt deze onder begeleiding van de jobcoach omgezet in concrete sollicitaties.
 

REFERENTIES

 
NIEUWS
Jan Verheijen blikt terug op 2016

In het verleden deden we bij Coulant Reïntegratie projecten voor zowel gemeentelijke overheid als voor het bedrijfsleven. Circa een 150 trajecten per jaar. In 2016 hebben we uitsluitend trajecten voor het bedrijfsleven gedaan en dan met name 2de spoortrajecten. 

>> lees verder

► INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

  Elke maand ontvangt u nieuws
over Coulant Reïntegratie
 
 
  WELKE VOORDELEN HAALT U
UIT COULANT REÏNTEGRATIE?
 
 
Persoonlijk maatwerk door
professionals
Kwaliteit door kleinschaligheid
Centraal aanspreekpunt
Totale ontzorging door compleet
 traject
Complete en duidelijke rapportage
 
     
 
           
 

VESTIGING WEERT
SCHEEPSBOUWKADE 1
6000 AA Weert

TEL 0495-548755
E-MAIL janverheijen@coulant.nl

ANDERE VESTIGINGEN
• UTRECHT
• EINDHOVEN

           
OVERIGE INFORMATIE
algemene voorwaarden
klachtenregelement
interessante links
disclaimer
sitemap
VOLG ONS OP
   
 
  COULANT REÏNTEGRATIE   COPYRIGHT © 2012                                                            DESIGN BY SLAMPAQ SOLUTIONS BV   POWERED BY TRUESTARS CMS