VOOR MAATWERK
Bel 0495 - 548 755
Maatschappelijk verantwoord kansen verzilveren
Wanneer je gaat voor de mens, volgt het resultaat vanzelf
 

WERKWIJZE JOBCOACHING: SUPPORTED EMPLOYMENT

 
Een jobcoach van Coulant Reïntegratie in Weert, Eindhoven, Helmond, Den Bosch, Utrecht of Hoensbroek zorgt voor persoonlijke begeleiding op en om de werkvloer van mensen die langdurig uit het arbeidsproces zijn geweest als gevolg van een arbeidshandicap.

Doet u een beroep op een jobcoach van Coulant Reïntegratie, dan kiest u voor de succesvolle methodiek van Supported Employment. Hiermee biedt de jobcoach de nodige structuur aan werknemers met een al dan niet chronisch lichamelijke, geestelijke en/of sociale handicap. De ondersteuning door de jobcoach haalt vaak onvermoede motivatie naar boven bij de 'supported employee'. Dat kan van economische en sociale waarde zijn voor uw onderneming.

De jobcoach van Coulant Reïntegratie helpt onder meer met inwerken en zelfstandig leren werken. De intensiteit van begeleiding door de jobcoach is afhankelijk van de vorderingen in zelfstandigheid op de werkvloer. Bij veranderingen in taken of organisatie kan steeds de hulp van de jobcoach worden ingeroepen. Onze jobcoach zorgt altijd voor de nodige, individuele begeleiding.
 
REFERENTIES

 
NIEUWS
Jan Verheijen blikt terug op 2016

In het verleden deden we bij Coulant Reïntegratie projecten voor zowel gemeentelijke overheid als voor het bedrijfsleven. Circa een 150 trajecten per jaar. In 2016 hebben we uitsluitend trajecten voor het bedrijfsleven gedaan en dan met name 2de spoortrajecten. 

>> lees verder

► INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

  Elke maand ontvangt u nieuws
over Coulant Reïntegratie
 
 
  WELKE VOORDELEN HAALT U
UIT COULANT REÏNTEGRATIE?
 
 
Persoonlijk maatwerk door
professionals
Kwaliteit door kleinschaligheid
Centraal aanspreekpunt
Totale ontzorging door compleet
 traject
Complete en duidelijke rapportage
 
     
 
           
 

VESTIGING WEERT
SCHEEPSBOUWKADE 1
6000 AA Weert

TEL 0495-548755
E-MAIL janverheijen@coulant.nl

ANDERE VESTIGINGEN
• UTRECHT
• EINDHOVEN

           
OVERIGE INFORMATIE
algemene voorwaarden
klachtenregelement
interessante links
disclaimer
sitemap
VOLG ONS OP
   
 
  COULANT REÏNTEGRATIE   COPYRIGHT © 2012                                                            DESIGN BY SLAMPAQ SOLUTIONS BV   POWERED BY TRUESTARS CMS